Skip to content

Reflecteren en argumenteren

In de loop van het project publiceert iedereen  2 artikels op de blog.

Je citeert een bestaand artikel (of een gedeelte ervan) uit een website (bijvoorbeeld van een krant) of een blog. Je vermeldt heel duidelijk de bron door het toevoegen van een rechtstreekse link naar het artikel. Selecteer voor de weergave van je artikel de “citaat”modus. Gebruik hiervoor het icoontje uit het Dashboard of selecteer en gebruik (ALT + SHIFT + Q).

Onder het artikel noteer je:

Commentaar van “Jan” (je voornaam dus).

Dan schrijf je minstens 5 regels commentaar bij het artikel. Schrijf weerom welgevormde zinnen en gebruik zinvolle argumenten.

De keuze van de artikelen moeten te maken hebben met het onderwerp van het project m.n. jullie digitale leefwereld en/of het gebruik van nieuwe media op school. Je kan inspiratie vinden in de verzameling artikelen van BVFEEDS maar dat is niet verplicht. De artikelen die je kiest zijn niet ouder dan 1 jaar!

Alle groepsleden posten wel de titels (en de bron) van artikels (of filmpje) voor de groepsblog. De afspraak is dat hetzelfde artikel slechts 2 keer kan voorkomen in gans het project. (Uiteraard kiezen de 2 groepsleden een verschillend artikel.) Wie eerst komt, eerst maalt.

Advertisements
%d bloggers like this: