Skip to content

Catalogus

Het Teacher Aid Team rukt uit.

Wij willen met dit project onze leerkrachten helpen bij kleine of grote ICT-vragen. Die hulp kan je zeer ruim opvatten. Het kan gaan van een korte demonstratie waarbij je alleen maar kijkt, tot een samenwerking waarbij je samen met een van onze teams aan de computer gaat zitten om iets te leren of om een concreet project uit te werken. Het maakt niet uit of het voor persoonlijk gebruik is of voor gebruik in de klas.

In de eerste fase proberen we een inventaris te maken van de behoeften van de leerkrachten. Wanneer dat achter de rug is zullen we dit aanbod overmaken aan onze doelgroep. Onze service kan gaan van een demonstratie- of een praktische workshop, tot een persoonlijke afspraak met leerkrachten die graag een meer persoonlijke begeleiding hebben. Die laatste vorm van samenwerking zouden wij ten zeerste appreciëren omdat we dan ook een concreet project mee kunnen uitwerken.

Indien het praktisch mogelijk is (maar waar een wil is, is een weg!) kunnen de leerlingen ook worden ingeschakeld om aanwezig te zijn met praktische hulp in de klas tijdens een of andere les.

Alle lessen of vormen van persoonlijke begeleiding worden steeds verzorgd door een team van 2 leerlingen.

Onderaan vind je de link naar onze catalogus. Je vindt enkele mogelijke topics, maar je hebt ook de mogelijkheid om zelf je eigen wensen te formuleren.

Op de lijst van mogelijke topics staan allemaal zaken die haalbaar voor leerkrachten met een basiskennis op het vlak van ICT. (Uiteraard mag je ook ICT-hulp vragen voor wat moeilijkere zaken.)

Voor al je vragen kan je terecht bij teacheraid@live.be.

catalogus

inschrijvingen

evaluatieformulieren doelgroep

Advertisements
%d bloggers like this: