Skip to content

Bezoek uit Kenia en Spanje

June 8, 2010

Het zijn dolle dagen…

Misschien hebben de leerlingen van 6 Informaticabeheer daar een andere mening over. Vandaag is de laatste proefwerkenreeks van start gegaan met meteen een klapper: softwareontwikkeling.

Maar toch wel dol dus. Vóór het examen moesten de leerlingen van 6IB nog even poseren voor een fotografe van de GVA en in de namiddag kregen we op school hoog bezoek. Een delegatie van van het ministerie van onderwijs van Kenia is op study visit in Vlaanderen en Nederland. We zijn heel fier dat ze onze school hebben uitgekozen en dit omdat we in Vlaanderen stilaan naam beginnen te krijgen als innovatieve school op vlak van ICT-integratie.

Na de lunch en het bezoek van een fotograaf van Het Nieuwsblad, bezochten de Kenianen eerst een les van mijn collega, mevrouw Bens. De bezoekers stelden vragen aan de leerlingen van 5 Kantoor die in een computerklas druk in de weer waren met hun eTwinningproject. Het was ronduit fan-tas-tisch!

Nadien mocht ik aan de delegatie het project Teacher Aid voorstellen. Joseluis, mijn Spaanse collega met wie we vorig jaar het project Creative Commons hebben gedaan, was er ook. Dit zijn topdagen voor onze school.

Benieuwd wat er morgen allemaal te gebeuren staat…

Zit m’n jasje goed, zit m’n dasje goed? 6 IB gaat op stap.

zie ook: De Standaard – Het Nieuwsblad (12 juni 2010)

Comments are closed.

%d bloggers like this: