Skip to content

Even doorbijten…

December 6, 2009

De donkere dagen voor Kerstmis zijn dit jaar wel héél donker. Misschien komt dat ook wel goed uit voor de Teacher Aid teams die zich doorheen de examenperiode moeten worstelen. Volhouden, jongens! De voldoening tijdens de kerstvakantie zal groot zijn als die cijfers op het rapport ook meevallen.

Ikzelf kijk samen met de juryleden uit naar de tussentijdse presentatie van ons project. Die presentatie maakt net als het hele project deel uit van de geïntegreerde proef van 6 Informaticabeheer en het integreren van vaardigheden moeten de TA-teams écht wel doen. De leden van de doorlichtingscomissie die hier vorige week op bezoek waren, konden het projectwerk op onze school echt wel appreciëren. Ook voor ervaren doorlichters kan er in een school soms wel eens een nieuwe wereld opengaan. Overigens hebben wij met onze school over de hele lijn een onvoorwaardelijk gunstig rapport gekregen!

Dat gunstig rapport wens ik álle leerlingen toe. Rond deze periode af met een flitsende presentatie en doe een nieuwe wereld opengaan.

Comments are closed.

%d bloggers like this: