Skip to content

A LA CARTE

November 7, 2009

De eerste ronde is voorbij, met uitzondering van de lessen over PowerPoint. Bob en Cédric organiseren een nieuwe sessie waarvoor je kan inschrijven. Vóór de vakantie hebben veel collega’s voor het eerst met het Smartboard gewerkt. Daarnaast waren er initaties in Google Docs en Windows Moviemaker. De reacties waren, echt waar, zéér lovend. Momenteel werken de teams aan de groepsblogs waar je een en ander nog kan nalezen.

Maar het wordt tijd voor level 2. In de volgende periode behandelen we de meer persoonlijke verzoeken. Binnenkort verschijnen hier nieuwe Doodles. Hou het een beetje in de gaten en schrijf in!

Na de kerstvakantie komt dan de laatste lessenreeks van dit project met onderwerpen uit onze catalogus waar veel interesse voor was. We doen ons best om zoveel mogelijk collega’s te bedienen.

Omdat de teams het echt wel druk hebben gaat BV ook iets doen. Voor de lessen over PODCAST kan je tijdens dit project zeker nog  inschrijven. We zijn blij dat de directie voor 100% haar medewerking verleent aan dit project en de school koopt een toestel aan dat tijdens de lessen over PODCAST wordt voorgesteld. Binnenkort kunnen de collega’s reservaties maken voor de Rolls  van de geluidscaptatie, de EDIROL R9.

Klinkt allemaal goed, toch?

TA-podcast

Comments are closed.

%d bloggers like this: